Bemutatkozás

Kelemen Zsolt vagyok

Ismerjen meg egy kicsit!

15 Évvel ezelőtt nehéz volt elképzelni, hogy költséghatékonyan lehessen hűteni-fűteni egy klímaberendezéssel.

Az általános iskola elvégzése után nagyon érdekelt az épületgépészet, ezért mindenképpen ilyen irányba szerettem volna tovább tanulni.

Tanulmányaimat nappali képzésben végeztem a Szily Kálmán Kéttannyelvű Műszaki Szakközépiskolában. A Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrált szerelő vagyok. A legmagasabb HR-1 szintű vizsgával rendelkezem. Dolgoztam Angliában, ahol rengeteg tapasztalat mellet haladó nyelvtudást szereztem, és alapszinten beszélek németül is.

Folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész legyek. Szeretek megismerkedni új szerelési anyagokkal illetve technológiákkal.

Küldetésem, Célom

Mindenki számára elérhető, megfizethető áron, prémium szolgáltatást biztosítani szakmai tudásom és tapasztalataim alapján. Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb projektben veszek részt, minden ügyfél számára az optimális megoldásokat kínálom, figyelembe véve az egyéni igényeket és követelményeket.

Remélem, hogy megtalál az oldalamon minden információt és szolgáltatást amit keres. Ha bármilyen kérdése vagy kérése van lépjen kapcsolatba velem.

Ezeken a területeken elérhető a szolgáltatásom

Balaton és környéke Keszthely-Hévíz 45 km vonzáskörzetében.

Örömmel állok rendelkezésére, hogy segíthessek!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tudunk segíteni, keressen bátran.